ZZP

Als ZZP-er bent u flexibel. Klaar om in te springen als een bedrijf uw diensten nodig heeft. Die flexibiliteit verwacht u, op uw beurt, ook terug in uw mobiliteit. Misschien werkt u op het ene moment veel vanuit huis, om op het volgende moment weer veel autokilometers te maken.
Als ZZP-er bent u flexibel. Klaar om in te springen als een bedrijf uw diensten nodig heeft. Die flexibiliteit verwacht u, op uw beurt, ook terug in uw mobiliteit. Misschien werkt u op het ene moment veel vanuit huis, om op het volgende moment weer veel autokilometers te maken.
 
Kopen of leasen?
Het kopen van een auto betekent in één keer een grote uitgave. En het is maar de vraag of u daar als ZZP-er op zit te wachten. Het leasen van een auto is daarom een goed alternatief. Het voordeel van leasen is dat u maandelijks een vast bedrag kwijt bent, zeker als u kiest voor een full operational leasevorm. Alle kosten - reparatie, onderhoud en banden, vervangend vervoer, verzekering (All-Risk), afschrijving, rente en houderschapsbelasting - zijn dan vastgesteld in één maandbedrag. Optioneel kunt u zelfs nog een tankcard toevoegen. U weet zo precies waar u aan toe bent, zonder verrassingen.
 
Leasevorm op maat
Er is altijd een leasevorm die bij uw situatie past. Short Lease is bijvoorbeeld een goede oplossing voor tijdelijke mobiliteit. Tegen een scherpe prijs kunt u een contract afsluiten voor een korte looptijd. Van 12 tot 24 maanden. Short Lease is een vorm van full operational lease, dus onvoorziene kosten zijn verleden tijd. Stock lease is ook erg interessant voor ZZP-ers. Via stock lease worden naast nieuwe auto’s ook jonge gebruikte auto’s aangeboden die u met flinke korting en/of met een lage bijtelling kunt leasen. De looptijd begint al bij 12 maanden. En al eens gedacht aan Flexible Lease? Hoewel de looptijd op 48 maanden wordt ingezet, is Flexible Lease na 12 maanden al kosteloos op te zeggen. 
 
De voordelen van een schone en zuinige auto
Een schone en zuinige auto kan u veel voordelen opleveren. Naast het lage brandstofverbruik dat u elke tankbeurt weer in uw portemonnee merkt, staat schoon en zuinig ook voor een lage bijtelling als u uw zakelijke auto privé gebruikt. Bovendien kan een schone en zuinige auto leiden tot aantrekkelijke aftrekposten en subsidies. U kunt – afhankelijk van de investeringsvorm en aandrijving - profiteren van de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA), Milieu-investeringsaftrek (MIA), willekeurige afschrijving (VAMIL) en milieusubsidies van lokale overheden. De totale investeringsaftrek voor een zeer zuinige personenauto kan alleen al op basis van de KIA en MIA oplopen tot liefst 41,5%!
Maar liefst 49% van de leaserijders die zijn leaseauto zou...
In 2021 mogen Europese auto’s nog slechts 95 gram CO2...
De ene leaseauto is de andere niet. Sommige leaserijders kiezen...
Ruim 40 procent van de eigenaren van een elektrische fiets...
Flexibiliteit zorgt voor optimaal meebewegen met economische ontwikkelingen. Daar hoort...
In 2018 rijden de eerste zelfrijdende deelauto's van Europa in...