U bent hier

Shortlease voor tijdelijke mobiliteit

29 mei 2017
Shortlease betekent dat u een auto voor een korte periode least. In feite zit een shortlease contract tussen een huurovereenkomst en een regulier leasecontract in. Met deze moderne vorm van leasen ervaart u de voordelen van de flexibiliteit van een huurauto én de gunstige tarieven van een reguliere leaseauto. Deze vorm van leasen is geschikt voor zowel een shortlease bedrijfswagen als een shortlease particulier contract. Hieronder leest u voordelen.

Shortlease bedrijfswagen

Wilt u graag een auto leasen, maar niet vastzitten aan een langlopend contract? Dan is een shortlease bedrijfswagen de ideale oplossing voor u. Een shortlease bedrijfswagen contract varieert van 12 tot 24 maanden. Daarom biedt deze vorm van leasen dé uitkomst voor onder andere tijdelijke projecten, piekbelastingen, onzekere tijden, startende ondernemingen en personeel met een jaarcontract. Een shortlease bedrijfswagen kan ook dienen als een extraatje dat u als werkgever kan bieden aan uw werknemers.

Shortlease particulier

Heeft u als particulier voor korte tijd een auto nodig, bijvoorbeeld voor een zakenreis, een langere autovakantie of een tijdelijke klus? Dan is shortlease particulier de perfecte oplossing: u profiteert van de voordelen van full-operational leasen, maar u zit slechts vast aan een contract van 12 tot 24 maanden.
Wilt u meer weten over de voordelen van shortlease? Lees dit blog.