U bent hier

Private Lease

Private lease

29 mei 2017
Zakelijk leasen is een bekend begrip bij iedereen. Maar het begrip Private Lease wordt in Nederland ook steeds populairder. Private leasen betekent dat u als particulier een auto huurt voor een langere periode. Voor een bepaald bedrag per maand rijdt u onbezorgd in een nieuwe auto, zonder dat u bijtelling hoeft te betalen. Na de vooraf bepaalde leaseperiode wordt de auto weer ingeleverd.

Is Private Lease iets voor u?

Een auto leasen particulier gezien is erg voordelig. U kan namelijk als zzp’er, werknemer of AOW’er ook profiteren van een aantrekkelijk vast laag maandtarief. Zo heeft u inzicht in de maandelijkse autokosten. Is een auto leasen privé iets voor u? Dat leest u in dit artikel over Private Lease.

Auto leasen particulier: de voordelen

Daarbij neemt private lease de zorg rondom garagerekeningen en autoverkoop weg. De private leasemaatschappij is namelijk verantwoordelijk voor eventuele onderhoudskosten en restwaarde. En wanneer de private leasemaatschappij een Keurmerk Private Lease heeft, zijn deze kosten ook inbegrepen: verzekering, wegenbelasting, schadeherstel, afschrijving, rente, afleverkosten, vervangend vervoer, (inter)nationale hulpdiensten en BTW.