U bent hier

Fleetwise.nl is een contentplatform van Pon Fleetsales over zakelijke mobiliteit.

Over ons

Fleetwise.nl is een contentplatform van Pon Fleetsales over zakelijke mobiliteit. Daarnaast bieden we een grote verscheidenheid aan zakelijke mobiliteitsoplossingen. Dat doen we met onze merken Audi, Porsche, SEAT, ŠKODA, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens. Maar daarnaast bieden we ook een aantal aanvullende diensten. 

MIND

MIND richt zich op de mobiliteitsconcepten van de toekomst. Door de tools die ze hebben ontwikkeld, worden wagenparken slimmer. Zo kun je besparen én duurzaam ondernemen tegelijkertijd.

De servicebeloften van Volkswagen Bedrijfswagens


Volkswagen Bedrijfswagens biedt ruim keus uit sterke bedrijfsauto's. Elk model is tot in detail aan te passen op uw wensen. Ontdek de mogelijkheden.

Gazelle

Ook voor zakelijk gebruik kan een fiets uitkomst bieden. Daarom biedt Gazelle fietsen op maat. Het team van Gazelle Zakelijk staat voor u klaar.

Greenwheels

Voor iedereen die niet altijd een auto nodig heeft, maar het wel fijn vindt om er een tot zijn beschikking te hebben: Greenwheels. Zo werkt het!

Volkswagen Leasing

Bij VOLKSWAGEN LEASING weten we wat er allemaal bij uw wagenpark komt kijken en daarom kunnen we een stap voor blijven.

Das WeltAuto

De beste occasions geselecteerd door SEAT, ŠKODA, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens. Dat is Das WeltAuto. 
 

Prijslijsten

De meest recente prijslijsten van Audi, SEAT, SKODA, Porsche, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens vindt u hier.

Fleetwise Magazine

Alle edities van Fleetwise Magazine bekijkt u ook online. Een magazine vol met achtergronden, interviews, rij-impressies en meer.