MKB

Het verlagen van de bedrijfskosten. Dat wil elke ondernemer. Maar waar begint u? Uw klanten mogen er niet bij inschieten, evenmin uw werknemers. Bovendien wilt u zich concentreren op de dagelijkse bedrijfsvoering en niet afgeleid worden door tijdrovende processen.
Het verlagen van de bedrijfskosten. Dat wil elke ondernemer. Maar waar begint u? Uw klanten mogen er niet bij inschieten, evenmin uw werknemers. Bovendien wilt u zich concentreren op de dagelijkse bedrijfsvoering en niet afgeleid worden door tijdrovende processen.
 
Lagere mobiliteitskosten 
Binnen elke onderneming – van groot tot klein - behoren de mobiliteitskosten tot de top drie van grootste uitgaven. Bezuinigen op de brandstofkosten, blijkt derhalve een goede stap in het terugbrengen van de operationele kosten. Door alleen al de rijstijl van uw medewerkers aan te passen, bezuinigt u tot wel 15% op het brandstofverbruik. Er bestaat zelfs een rijtraining gericht op het Nieuwe Rijden. Grotere brandstofbesparingen kunnen worden behaald door in uw wagenparkbeleid uit te gaan van zeer brandstofefficiënte modellen. Een vrijblijvende wagenparkscan laat precies zien hoe en hoeveel u kunt besparen. 
 
Flexibiliteit
Als u snel groeit, of op projectbasis werkt, wilt u dat uw mobiliteit snel mee kan groeien. Tegelijkertijd wilt en kunt u vanwege de steeds  sneller veranderende marktomstandigheden niet te grote risico’s nemen. Het liefst werkt u met kortlopende contracten. Kortom, u wenst flexibiliteit. Gelukkig bestaan er tal van financierings- en leasevormen die zeer flexibel zijn. U bepaalt bijvoorbeeld zelf de looptijd, al vanaf 12 maanden bij Short Lease. Door middel van Stock Lease voegt u jong gebruikte wagens of nieuwe auto’s direct uit voorraad toe aan wagenpark. Kostenbesparend en snel. Flexibiliteit verkrijgt u ook door middel van het mobiliteitsbudget. U laat uw werknemers zelf hun mobiliteit inkopen. Of dat nu met de auto, fiets of openbaar vervoer is.
 
Alles onder één dak
Het beheer van uw wagenpark mag u geen hoofdbrekens bezorgen. Eén contactpersoon, waardoor u met één telefoontje alles kunt regelen, en het liefst alle producten en diensten onder één dak. Van een breed modelaanbod tot expertise op het gebied van onderhoud, reparatie, leasing, financiering, verhuur en verzekering. Ontzorgend en tijdsbesparend. Als u kiest voor een beperkte merkkeuze in plaats van een vrije merkkeuze, kunt u alle mobiliteitsvraagstukken die u bezig houden onderbrengen bij één aanbieder. Het gemak en de kostenvoordelen zijn voor u. 
Maar liefst 49% van de leaserijders die zijn leaseauto zou...
In 2021 mogen Europese auto’s nog slechts 95 gram CO2...
De ene leaseauto is de andere niet. Sommige leaserijders kiezen...
Ruim 40 procent van de eigenaren van een elektrische fiets...
Flexibiliteit zorgt voor optimaal meebewegen met economische ontwikkelingen. Daar hoort...
Kosten besparen op een wagenpark lijkt lastig. Maar is dat...