U bent hier

Prestigieuze award voor bedrijfswagen Amarok

Prestigieuze award voor bedrijfswagen Amarok

04 december 2017
De Volkswagen Amarok heeft de ‘International Pick-up Award 2018’ in de wacht gesleept. De jury roemde de krachtige V6-motoren, het ruime interieur en de comfortabele stoelen. Bijzonder: de Amarok is de eerste pick-up die deze award voor de tweede keer wint.

De pick-up is volgens de International Van of the Year-jury een eersteklas werkpaard. “De belichaming van het thema work hard, play hard.” Meerdere elementen springen er volgens de jury uit: het frisse, doelmatige design, de goede afwerking, de ruimte in de pick-up met een dubbele cabine met plaats voor vijf personen, de comfortabele voorstoelen en achttraps automatische versnellingsbak.On- en offroad prestaties
De jury was ook onder de indruk van de on- en offroad-prestaties. “De verfijning en de souplesse zijn de nieuwe maatstaven in dit segment.” Ook oordeelden de juryleden: “Vermogen is geen uitdaging voor de Amarok V6. Zijn brede range van 3.0 TDI-motoren, van 120 kW tot 190 kW, vult voor elke klantengroep wensen over vermogen en trekkracht in.”

Eervolle vermelding voor Volkswagen Caddy TGI
Volkswagen Bedrijfswagens kreeg de ‘International Pick-up Award 2018’ uitgereikt op een gala-avond van de transportbeurs Solutrans 2017 in Lyon. Ook de ‘Van of the Year 2018’-awards werden hier uitgereikt. De Caddy TGI, geschikt voor CNG (aardgas), behaalde daarbij een eervolle notering in de top drie.