U bent hier

Bestel nu gratis: Fiscaliteiten 2018

Bestel nu gratis: Fiscaliteiten 2018

05 februari 2018
Hij is er weer: de nieuwste editie van Fiscaliteiten 2018. Met dit gratis naslagwerk heb je in no time antwoord op de 100 meest gestelde vragen over je auto en de fiscus.

Deelauto’s, mobiliteitsbudgetten, private lease; de zakelijke mobiliteit wordt steeds dynamischer en is volop in ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan de opmars van de elektrische auto en fiets. Al die nieuwe ontwikkelingen hebben uiteraard ook een fiscaal aspect. In de nieuwe uitgave van Fiscaliteiten 2018 hebben we de zaken met betrekking tot de fiscale gevolgen en verplichtingen van de zakenauto weer overzichtelijk op een rij gezet.

Antwoord op 100 fiscale vragen
In het boekje vind je 100 vragen én antwoorden over fiscale zaken en mobiliteit in 2018. Deze zijn opgesteld en beantwoord door fiscalisten. Zo krijg je onder meer antwoord op de vragen: wanneer kan ik investeringsaftrek krijgen op een geleasede auto, hoe snel mag ik een auto afschrijven en tellen opties en accessoires nog mee voor de BPM? Achterin het boekje vind je een onderwerpenregister. Zo heb je een praktische gids voor zowel zakelijk als privégebruik van de auto.

Fiscaliteiten 2018 gratis aanvragen
Je kunt deze praktische gids nu gratis aanvragen via onderstaande button. Het boekje wordt daarna zo snel mogelijk naar je opgestuurd.